Cégtörténet

A Vámosújfalun található fűrészüzem közel 30 éve épült azzal a céllal, hogy kiszolgálja a környék fűrészáru szükségletét és az itt lakó embereknek munkalehetőséget teremtsen. Ezalatt az idő alatt az üzem többször cserélt gazdát és profilt. 2002-től került a Biopal Trade kft. tulajdonába.

Cégünk fő profilja a fűrészáru gyártás és értékesítés. Jelenleg 26 fő dolgozik a cégnél, ezáltal a település egyik legtöbb embert foglalkoztató vállalkozása vagyunk.

A helyi igények kiszolgálása helyett azonban a nemzetközi piacok igényei kerültek előtérbe. Termékeink jelentős részét Olaszországban értékesítjük. Az olaszországi partnerekkel közel egy évtizede tartó, stabil üzleti kapcsolatot sikerült kialakítanunk.

Fűrészáru gyártása mellett raklapokat is készítünk, főként a helyi vállalkozások megrendelésére. Közel egy évtizedes működésünk óta fontos számunkra a folyamatos technológiai és hatékonyságnövelő fejlesztések általi jó minőség garantálása és a vevők gyors, magas színvonalú és megbízható kiszolgálása.